Kućni red

 1. Kuća Casa Rustic – FIĆA se izdaje dnevno. U kuću se može ući od 13 časova na dan početka korišćenja usluga i mora se napustiti do 10 časova na dan završetka korišćenja usluga, osim ako je prilikom rezervacije drugačije dogovoreno.
 2. Kuća Casa Rustic – TRABANT se izdaje dnevno. U kuću se može ući od 15 časova na dan početka korišćenja usluga i mora se napustiti do 11 časova na dan završetka korišćenja usluga, osim ako je prilikom rezervacije drugačije dogovoreno.
 3. Zadržavanje kuće posle 10h ( OBJEKAT FIĆA) ili 11h ( OBJEKAT TRABANT) povlači naplatu narednog dana po redovnim cenama, izuzev u slučaju nemogućnosti napuštanja kuće do predvidjenog vremena usled krivice Casa Rustic.
 4. Prilikom preuzimanja kuće molimo Vas prekontrolišite ispravnost svih aparata i proverite inventar prema inventarskom listu.
 5. Gost je obavezan da nadoknadi štetu ako je prouzrokuje na stvarima, instalacijama, aparatima ili nameštaju prema ceni datoj od strane vlasnika kuće.
 6. Prilikom preuzimanja kuće ulazite u generalno očišcenu I dezinfikovanu kuću. Vaši kreveti su namešteni.
 7. Tokom Vašeg boravka higijenu održavate sami. Kuću čistimo,menjamo posteljinu i peškire na svakih 3 dana boravka, a po zahtevu gostiju može se čistiti I svakoga dana uz doplatu od 10 eur u dinarskoj protivvrednosi, dnevno. Posteljinu I peškire je moguće promeniti i u kraćem vremenskom roku, po zahtevu gostiju uz doplatu 10 eur dnevno u dinarskoj protivvrednosti.
 8. Kada izlazite iz kuće ključ ponesite sa sobom.
 9. Dragocenosti I novac nosite sa sobom. Casa Rustic ne preuzima nikakvu odgovornost za Vaše stvari odnosno vrednosti.
 10. Boravak kućnih ljubimaca u kući nije dozvoljen.
 11. Gosti su dužni da poštuju noćni odmor od 21:00 do 7:00 ( glasna muzika nije dozvoljena zbog Manastira, kao ni donošenje sopstvenog ozvučenja).
 12. Zabranjeno je unositi lako zapaljive i eksplozivne predmete ( takodje se odnosi na vatromet, prskalice, baklje itd), vatreno oružje, kao i materijal i stvari za jakim i neprijatnim mirisom.
 13. Usluge smeštaja plaćaju se prilikom rezervacije smeštaja.
 14. Zabranjeno je pušenje u kući. Dozvoljeno je pušenje u dvorištu.
 15. Zabranjeno je bacanje opušaka od cigareta po dvorištu zbog mogućnosti od požara, koristiti pepeljare.
 16. Nije dozvoljeno paljenje vatre nigde drugde sem mesta predvidjenog za to (roštilja).
 17. Komarnik na ulazu u kuću držati zatvoren.
 18. Sedenje na ivici bazena, hodanje po ivici bazena kao I skakanje u bazen I hidromasažnu kadu nije dozvoljeno.
 19. U bazenu ne sme biti više od 4 osobe istovremeno (Objekat Fića).
 20. U bazenu ne sme biti više od 6 osoba istovremeno (Objekat Trabant).
 21. Zabranjeno je konzumiranje hrane I pića u bazenu I hidromasažnoj kadi.
 22. Zabranjeno je sipati kupke/šampone u bazen/hidromasažnu kadu.
 23. U hidromasažnoj kadi ne sme boraviti više od 3 osobe istovremeno (Objekat FIĆA).
 24. U hidromasažnoj kadi ne sme boraviti više od 5 osobe istovremeno (Objekat TRABANT).
 25. Hidromasažnu kadu prekrivati kada se ne koristi, pogotovo noću.
 26. Sauna nije mesto za igranje dece, nije im dozvoljen boravak bez prisustva odrasle osobe, pre korišćenja saune obavezno pročitati uputstvo za korišćenje, koristite je na sopstvenu odgovornost.
 27. Dekorativne predmete nemojte pomerati ili davati deci da se igraju sa njima. Na određenim mestima istaknut je znak ”NE DIRATI” ( što znači ne penjati se na kolica, čeze, ne otvarati vrata i sedati u kola parkirana ispred kuće).
 28. U vinskom podrumu deci nije dozvoljen boravak.
 29. Kamin koristite na sopstvenu odgovornost, uz tumačenje uputstva za upotrebu koje imate u kući. Ne napuštati kuću dok gori vatra u kaminu.
 30. Ukoliko primetite da dim izlazi iz kamina, dok vatra gori, a regulator je na znaku +, momentalno ugasiti vatru, otvoriti prozore I vrata radi bržeg provetravanja I pozvati ovlašćenu osobu za „Casa Rustic“.
 31. Gosti su dužni prilikom izlaska iz kuće da: zatvore sve prozore, provere da li su slavine za vodu zatvorene, da ne gase aparate ( klimu, radijatore, frižider),pokriju hidromasažnu kadu prekrivkom, 
pogase sva svetla i zaključaju ulazna vrata, a ključ ostave na mestu dogovorenom prilikom
  preuzimanja kuće.
 32. Svaki gost je dužan da prijavi svoj boravak u kući sa odgovarajućim i važećim dokumentima( ličnom kartom ili pasošem). U kući mogu boraviti samo lica koja su prijavljena na smeštaj. Ukoliko se utvrdi da u kući odseda ili boravi osoba koja nije prijavljena za odsedanje gosti su dužni da doplate 100% dnevne cene za sve dane boravka u apartmanu.
 33. U kući je moguće neometano primati posetioce na dnevnom boravku uz obaveznu prijavu lica i doplatu od 4000,00 rsd po osobi, kojima je na taj način dozvoljeno korišćenje sadržaja koji kuća nudi ( bazena ( jun- septembar), hidromasažne kade, saune i bicikla).
 34. Casa Rustic ima pravo da u slučaju nepridržavanja ovog Kućnog reda otkaže korišćenje kuće gostu i da ga proglasi “nepoželjnim gostom“.
 35. U slučaju da se gostu otkaže boravak u kući zbog kršenja pravila Kućnog reda, gost je u obavezi da plati ceo iznos najma, bez obzira na to što je kraće boravio u istom.
 36. „Casa Rustic“ ne snosi odgovornost za ujed pčele, stršljena ili bilo kog insekta, životinje , objekat se nalazi u prirodi prvog stepena zaštite i na sopstvenu odgovornost, samostalno boravite ovde.

Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamerku ili problem prijave ovlašćenom licu iz Casa Rustic – Romana Zeana Tosegi na telefon 064 979 54 46.